As Oy Turun Auringonlilja I ja II

loppuunmyyty

valmistunut

Rivitalokoteja kaupunkiluonnossa lähellä palveluja

Auringonliljan yksitasoiset rivitalokodit valmistuvat Turun Liljalaaksoon kesällä 2018.

Myynnissä ovat Tulppaanipolulle viiteen rakennukseen sijoittuvat 3 h + avok + s 69 m2 ja 4 h + avok + s 86 m2.

Auringonliljan kodeissa on avarat ja valoisat tilat. Olohuoneen jakeena oleva keittiö ja terassi muodostavat raikkaan kokonaisuuden. Oleskelutilojen lasiseinän myötä luonnosta voi ammentaa vaikutteita sisutukseen. Tunnetun SAFA-arkkitehti Pekka Mäen suunnittelemat kodit edustavat skandinaavisen luonnonläheistä tyyliä. Näissä kodeissa elämä hymyilee, sillä lähellä on kaikki mitä ihminen voi toivoa.

auringonliljapun3

Kaupungin ja luonnon rajapinnassa

Kaunis Liljalaakso sijaitsee liikenteellisesti ihanteellisessa paikassa, Turun keskustaan on vain muutama kilometri ja lähellä löytyvät muun muassa Mylly ja Kuninkojan liikekeskus.

 

Liljalaakso, Auringonlilja
Kauppakeskus Mylly
Ikea
Länsikeskus
Impivaaran liikuntakeskus
Päiväkoti Touhula
Turun lyseon koulu
Luolavuoren koulu
Päiväkoti Karusellimaa
Lastenpäiväkoti Satunummi
Hepokullan koulu
Jukupark
Impivaaran uimahalli

Haluan lisätietoja kiitos!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ingman

"Liljalaakso on todella miellyttävä ja luonnonläheinen asuinalue lähellä Turun seudun suosituinta kauppakeskusta ja palveluja. Auringonliljan kodit ovatkin herättäneet suurta kiinnostusta, kohteen yhtiöt I ja II on jo loppuunmyyty."

Materiaalit

Luonto näkyy kodeissa luonnonmateriaalien käyttönä. Kotien värimaailma on skandinaavisen kuulas, joka antaa vapauksia sisustukseen ja kalusteiden valintaan.

Ladataan virtuaaliesittelyä. Odota hetki...


www.mangrove.fi

Klikkaa tästä tarkastellaksesi virtuaaliesittelyä

Asunnot

Kauniissa ja ympäristöä kunnioittavissa kodeissa luonnonvalon pääsee aistimaan oleskelutilojen lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden kautta. Avokeittiön ja olohuoneen muodostamasta viihtyisästä kokonaisuudesta avautuu kulku omalle katetulle terassille.

Asuntojen pohjaratkaisut ovat selkeitä ja tilan tuntua korostavia. Rakennusmateriaalit ja varusteet ovat huippuluokkaa ja pääväritykseltään valkoinen värimaailma antaa mahdollisuuden toteuttaa omia sisustusunelmiaan.  

Jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka ja erillinen puolilämmin varastotila.

Kun haluat kodiltasi enemmän, tutustu Auringonliljaan!

Luonnollisen skandinaavi

Auringonliljan kotien sisustustyyli on yhtä aikaa lämmin ja viileä. Luonnollista elävyyttä ja lämpöä sisustukseen tuovat puupinnat. Lattioissa on joko luonnonvärinen tammiparketti tai valkolakattu tammi. Työtasoihin voi valita laminaatin tai massiivitammen tai –koivun.

Pesutilojen isot seinälaatat ovat valkoiset ja lattialaattojen värivaihtoja ovat antrasiitti, harmaa tai valkoinen. Keittiöstä avautuvat vapaat näkymät oleskelutiloihin, mikä houkuttaa valitsemaan keittiön kaapinoviin kokonaissisustukseen sopivasti kiiltävät tai mattavalkoiset ovet, tai räväyttämään mustalla. Käyttämällä mustaa huonekaluissa ja pienesineissä sisustukseen saa graafista otetta.

Mangrove-nostojuttu2

Asiakkaamme, uuden kodin ostajan mietteitä

Aluksi katsoimme ainoastaan vanhempia rivitaloja, sillä ajattelimme, ettei uudiskohteeseen ole varaa…

 

Lue koko artikkeli